Študentski informacijski servis
Uporabniško ime:
Geslo:

Potrditev

 English
Username:
Password:

LoginOBVESTILA ŠIS - ZA ŠTUDENTE FA :

14.3.2017
Zaradi poenotenja spletne prijave v ŠIS je prišlo do sprememb v programski kodi. Te ne vplivajo na funkcionalnosti, ki so na voljo v ŠIS-u.

Lahko se zgodi, da boste ob vstopu v spletni del ŠIS-a nekateri uporabniki imeli težave s prijavo. V teh primerih priporočamo, da izbrišete morebitno obstoječo bližnjico do ŠIS-a (če jo torej imate v internet brskalniku) in počistite predpomnilnik brskalnika. Po ponovnem zagonu brskalnika na novo kreirajte bližnjico in poskusite vstopiti v ŠIS, ki je dostopen na spletni strani na kateri se trenutno nahajate.

14.6.2016
Zaradi prehoda na prijavni sistem z uporabo Digitalne identitete študentov UL, vstop z vašim obstoječim uporabniškim imenom in geslom v sistem ŠIS, od dne 16.7.2015 ni več mogoč.

Od tega dne bo prijava možna le z uporabo Digitalne Identitete.Če Digitalne Identite še niste prevzeli, jo pridobite z aktivacijo vašega profila na ID portalu Univerze v Ljubljani. Aktivacijski portal se nahaja na spletni strani https://id.uni-lj.si/ (Digitalna identiteta/Prevzem).

Prevzem oziroma aktivacijo opravite z vpisom osebnih podatkov ter izbiro gesla.

Vaša Digitalna Identiteta predstavlja uporabniško ime (ko se prijavljate v ŠIS VPISUJETE CELOTNO IDENTITETO - nekajnekaj@student.uni-lj.si) in geslo ter bo aktivirana 30 minut po prevzemu.

V primeru težav pri prevzemu/aktivaciji identitete se prosimo obrnite na referat FA.